Bročice

PODRUČNA ŠKOLA


 

U PRO Bročice su četiri razredna odjela, a nastava je organizirana u dvije smjene. U školskoj godini 2017./ 2018. PRO Bročice pohađa 53 učenika.

Četvrtak, 05 Listopad 2023 12:22

Proslava Miholja u Bročicama

Napisao/la

 

Blagdan svetih arkanđela Mihaela, Rafaela i Gabriela uveličali smo svojim sudjelovanjem na svetoj misi u pratnji učitelja. Svoje molitve uputili smo za sve mještane našeg sela Bročica, ali i sve hrvatske policajce i medicinsko osoblje. Sveti arkanđeli, čuvajte nas!

Četvrtak, 23 Ožujak 2023 16:45

Svjetski dan voda

Napisao/la

 

Učenici 2. i 3. razreda PŠ Bročice obilježili su 22. ožujka 2023. Svjetski dan voda te su imali izvanučioničku nastavu uz jezero Bajer. Uočili su biljke i životinje uz jezero, izmjerili temperaturu vode u njemu, odigrali kviz znanja o vodama, razgovarali o izrekama o vodi, poigrali se i dobro zabavili.

 
Dragi roditelji i sugrađani,
 
kako ne bi došlo do nepotrebne zabrinutosti, obavještavamo vas da će se u utorak, 15. studenog 2022. u 12:30 sati održati vježba evakuacije i spašavanja u Područnoj školi Bročice za učenike i djelatnike koji će u navedeno vrijeme biti u školi. Tijekom izvođenja vježbe koristit će se sirene za uzbunjivanje i oprema za spašavanje. Vježba je organizirana u suradnji s Javnom vatrogasnom postrojbom Novska, DVD Bročice, DVD Lipovljani i K9 Tim - Potražni pas vodič.
S poštovanjem,
Ravnateljica Antonija Mirosavljević
Utorak, 27 Rujan 2022 07:03

Europski dan bez automobila u PŠ Bročice

Napisao/la

 

Učenici i učitelji 1. i 4. razreda PŠ Bročice u petak, 23. rujna su obilježili Europski dan bez automobila koji se održava u sklopu Europskog tjedna mobilnosti. Cilj nam je bio potaknuti svijest o važnosti kretanja bez automobila radi očuvanja zdravlja i okoliša. Glavna aktivnost nam je bila vožnja biciklima kroz naselje do jezera Bajer. Učenici su uživali u lijepom danu i dobrom raspoloženju.

Četvrtak, 22 Travanj 2021 18:06

Dan planeta Zemlje

Napisao/la

 

Učenici 2. i 3. razreda PŠ Bročice obilježili su  Dan planeta Zemlje različitima aktivnostima. Jedna od aktivnosti je bila izrada makete našeg planeta kaširanjem recikliranog papira. Istaknuli smo važnost očuvanja i zaštite prirode s naglaskom na ledene pokrivače. Aktivnosti smo završili s eko porukom:  ČUVAJMO I ŠTITIMO ZEMLJU - NAŠ JEDINI DOM.

 

Free Free Earth Day Clipart, Download Free Free Earth Day Clipart png  images, Free ClipArts on Clipart Library

Četvrtak, 22 Travanj 2021 19:59

Dan planeta Zemlje

Napisao/la

 

Učenici 1. razreda PŠ Bročice sa svojom učiteljicom engleskog jezika Antonijom Kotromanović obilježili su Dan planeta Zemlje. Vrijedno su i složno radili i uljepšali ulaz škole. I ono najbitnije, super su se zabavili!

Srijeda, 29 Siječanj 2020 15:48

Novi izgled PŠ Bročice

Napisao/la

Bližimo se završetku energetske obnove na Područnoj školi Bročice. Već sada izgleda prekrasno, zar ne? 

Povezana slika

Utorak, 05 Prosinac 2017 10:53

Književni susret u Bročicama

Napisao/la

U petak, 1.12.2017., u Područnoj školi u Bročicama organiziran je susret učenika od 1. – 4. razreda i učiteljice književnice Jasne Popović Poje. Susret je protekao u ugodnoj atmosferi. Književnica se prisjetila svojih učiteljskih dana provedenih u ovoj školi, upoznala djecu sa svojim pričama i pjesmama. Pojedini učenici su učiteljici književnici pročitali i svoje spisateljske pokušaje. Najpažljiviji učenik odgovorio je na postavljeno pitanje i osvojio novu Jasninu knjigu. Susret je završio pjesmom.

Ponedjeljak, 10 Veljača 2014 19:14

Posjet Bročičana

Napisao/la

 07. veljače 2014., učenici 3. i 4. razreda Područne škole Bročice sa svojim učiteljima Miroslavom Matićem i Domagojem Pešutom posjetili su Radio postaju Novska i Osnovnu školu Novska.

Autobusne linije

Prijevoz učenika 2023 page 0001