Prvi razredi

Zgužvali se prvašići oko vrlih vrata.

Zgužvali se prvašići oko vrlih vrata. Upoznali svjetsku slavu prvog školskog sata. Ispleli im učitelji najtoplija gnijezda. Te su klupe trampolini na putu do zvijezda. Među njima sada trepću glumci i mornari, prodavači, učitelji, sestre i urari. Među njima sada rastu pisci i poete… Svi nek čuju: Nema toga što ne može dijete! Natali Šarić


Nedjelja, 20 Rujan 2015 08:05

Prvašići u prometu

Napisao/la vanesa
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Preventivna akcija „poštujte naše znakove“

U četvrtak, 17.rujna 2015., prvašiće i njihove učiteljice Emili, Ivanu, Anu i Ivanku posjetili su policijski službenici Policijske postaje Novska Dubravko Đilas, Milan Pilipović, Maja Potalec Kiš i Zdravko Grgić.

Učenike su razveselili reflektirajućim prslucima koje su rado odmah odjenuli.

Kako bi se prvašići samostalno i sigurno snalazili u prometu, zajedno su prošetali središtem našeg grada.Tijekom šetnje učenici su utvrdili i proširili svoja znanja o sigurnom prelasku preko pješačkog prijelaza, te o semaforima i biciklističkoj stazi.

Također su im naglasili da do škole, tj. kuće uvijek trebaju ići istim putem, a ako im se nešto dogodi (poput prilaska nepoznate osobe ili vršnjačkog nasilja) obvezno trebaju obavijestiti svoju učiteljicu. Ova edukativna šetnja sigurno će pridonijeti boljem snalaženju prvašića u prometu. 

Zahvaljujemo svim policijskim službenicima koji se brinu za njihovu sigurnost.

Pročitano 1294 puta
Više u ovoj kategoriji: « Igrajmo se Jesen u 1.b »

 

Raspored zvona


raspored

Autobusne linije

Prijevoz novi 1