Treći razredi

Jedna olovka skupa,

posve nova i tupa neprekidno je cvilila da bi se šiljila, pa joj se jedan šiljo smilio i non-stop je olovku šiljio, šiljio, šiljio, šiljio, šiljio, i šiljio. Na kraju kad je shvatila kako se skratila, silno je patila. Srce joj i danas od uzbuđenja zalupa kad se sjeti divnih dana dok je bila tupa. Zvonimir Balog


 

Četvrtak, 27 Veljača 2014 08:07

Posjet obiteljskom muzeju

Napisao/la vanesa
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

U petak 21.veljače učenici 3.c razrednog odjela posjetili su muzejsku zbirku obitelji Sajko.

S velikim zanimanjem pogledali su posebno zbirku oružja ,odore iz domovinskog rata,kacige i dr.

Domaćini Živko i Željko su izložene predmete popratili zanimljivim pričama i time je gradivo sa sata prirode i društva o povijesti našeg zavičaja postalo zanimljivije.

 

Istog dana 5. školski sat održana je i kreativna radionica u 3.c razrednom odjelu na kojoj su svi učenici uz pomoć nekoliko mama salvetnom tehnikom ukrašavali drvene kutijice.

Iste te kutijice su učenici samostalno u prošlom tjednu obojili u bijelu boju.Slijedi još lakiranje istih ,izlaganje na školskom hodniku,a onda ih učenici nose svojim kućama.

Ovu aktivnost su osmislile i sa djecom provodile učiteljice Puškaš ,Šulekić i Lajh te će dječjim radovima uljepšati jedan kutak naše škole gdje ove školske godine već više puta djeca spomenutih učiteljica izlagahu svoje kreativne likovne ostvaraje.

Već razmišljamo o nečem novom.

Pročitano 1327 puta

 

Raspored zvona


raspored

Autobusne linije

Prijevoz novi 1