Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 01 Svi 2016 12:41

Smotra zadruga

Napisao/la vanesa
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

CHIC LAMPE

Došla sam pred školu rano ujutro, možda malo prerano za mene, ali to sada nije bitno. Nastavnice su već spremale stvari, imali smo ih toliko da je čak morao doći drugi kombi, veći.

Kada smo napokon krenule Nela je odmah počela jesti pa joj je bilo muka, ali to nam nije upropastilo dan. Brzo se oporavila. Nakon skoro dva sata stigli smo u Jabukovac, mjesto u kojem se održavala smotra. Bili smo među prvima. Odmah smo krenuli uređivati štand. Iako smo prvi krenuli uređivati štan završili smo među zadnjima. Dok smo čekali da ocjenjivanje počne s nervozom smo oblilazili druge škole i njihove štandove. Nastavnice su se sprijateljile s domaćinima, a Nela i ja sa psom koji je bio u blizini štanda. Krenulo je ocjenjivanje. Ne znam kako je bilo ostalima, ali prilično sam sigurna da je mene hvatala JAKA trema. Žiri je došao do nas. Nela je predstavljala našu zadrugu, a ja pokazivala praktični rad, dekupaž tehniku na sjenilu za lampu. Zapravo i nije bilo tako strašno kako sam zamišljala jer se žiri ponašao sasvim normalno, kao da i nije žiri. Dok smo čekali da ocjenjivanje završi malo smo izgorjeli (nastavnica iz likovnog i ja). Sunce je bilo baš jako. Nakon nekog vremena ocjenjivanje je završilo i još je trebalo dočekati rezultate. Stigli su i oni, mi smo bili šesti. Malo smo se razočarali jer mislimo da smo zaslužili bolje mjesto. Svi koji su vidjeli naš štand dali su nam odlične kritike.

Nakon ručka spremili smo stvari i krenuli kući. Putem smo pokušavali zaključiti zašto smo šesti, no nismo došli do zaključka. Došli smo kući, nastavnice su raspremile stvari, a Nela i ja otišle kući spavati.

Ja sam sretna kako je sve prošlo i mislim da smo bili najbolji, bez obzira što žiri kaže.

Lora Čavlović, učenica 6.d

Pročitano 1588 puta