Privola

Osnovna škola Novska, Trg dr. Franje Tuđmana 1, 44330 Novska, kao voditelj obrade osobnih podataka, obavještava Vas da su Vaši osobni podaci zaprimljeni na web stranici https://www.os-novska.hr/ (u daljnjem tekstu: web stranica) i da će biti obrađeni i pohranjeni.

Prihvaćanjem ove Izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje i obradu Vaših osobnih podataka ustupljenih Osnovnoj školi Novska kao korisniku putem web stranice u svrhe koje su ovdje izričito navedene.

Radi se o dobrovoljnom davanju podataka te ovu Izjavu niste dužni prihvatiti, odnosno niste dužni unositi svoje osobne podatke u obrazac dostupan na ovoj web stranici.

Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem svojih osobnih podataka unosom u obrazac smatra se da ste suglasni s njihovom obradom u svrhu rješavanja Vašeg zahtjeva/ predstavke/ upita.

Osnovna škola Novska čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su potrebni radi rješavanja Vašeg zahtjeva/ predstavke/ upita.

Vaši osobni podaci, radi daljnje obrade mogu biti priopćeni trećim osobama, a u svrhu rješavanja Vašeg zahtjeva.

Vaši osobni podaci ne mogu se priopćavati trećim osobama bez Vaše prethodne izričite privole, osim i samo u slučajevima propisanim zakonom.

Vaše obrađene podatke Osnovna škola Novska čuvat će sukladno propisima o čuvanju arhivske građe.

Osnovna škola Novska će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka („Narodne novine“ broj: 42/18) uz primjenu odgovarajućih fizičkih i tehničko-sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja.

Obradi osobnih podataka u navedene svrhe možete se u svako doba usprotiviti i opozvati danu privolu.

Voditelj zbirke/evidencije Vaših osobnih podataka je Osnovna škola Novska, Trg dr. Franje Tuđmana 1, 44330 Novska, a voditelj zaštite podataka je Tatjana Blažeković.

Napominjemo da možete u svako doba, u potpunosti i djelomice, bez objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka.

Opoziv privole možete dostaviti osobno, putem pošte na gore navedenu adresu ili e poštom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Molimo da pažljivo pročitate ovu Izjavu. Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem svojih osobnih podataka putem web stranice potvrđujete da ste istu pročitali i razumjeli te da dopuštate prikupljanje, obradu i korištenje Vaših osobnih podataka na gore opisani način i svrhu.

Ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 18 godina i da zakonski možete dati privolu za obradu osobnih podataka kako je to navedeno u ovoj Izjavi.

Autobusne linije

Prijevoz učenika 2023 page 0001