Ponedjeljak, 25 Travanj 2016 10:56

Zelena čistka

Napisao/la vanesa
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

I ove školske godine Osnovna škola Novska obilježila je Dan planeta Zemlje pod nazivom ''Zelena čistka'' . Raznim aktivnostima u razrednoj nastavi učiteljice sa svojim učenicima su pokazale da vješto znaju iskoristiti razne materijale, pa su tako izrađivale vjetrenjače, kantu za otpatke od čepova, kućice za ptice,oslikavale cd-e te izrađivale plakate na temu recikliranja što je vidljivo u holu naše škole, gdje su knjižničarke Melisanda Masnica i Sanja Lozer postavile izložbu. Četvrtaši sa svojim učiteljicama su ove godine sadili cvijeće, lavandu, živicu te vjestim rukama uz pomoć svoje učiteljice Ksenije Lekić i oslikavali, vođeni motom :"Brinemo i recikliramo". 


Dan planeta Zemlje je i ove godine obilježen kroz kviz u kojem su sudjelovali svi razredi od petog do osmog sa svojim predstavnicima . Učenici su pokazali zavidno znanje na području ekologije i to pod budnim okom žirija u sastavu : Marina Križanić, Ljubica Bertić i Zrinka Desić. Nakon što je voditeljica kviza učiteljica Ivana Begić Mesić koja je informatički nadopunila i učinila kviz još zanimljivijim proglasila pobjednika, naša ravnateljica Antonija Mirosavljević im je uručila pohvalnice i nagrade. Kao informatčka podrška ovog kviza bio je naš učitelj Karlo Batrla koji je i ove godine na samom kraju vatrometom nagradio pobjednike.
Sva događanja zabilježila je snimateljska ekipa učenika naše škole pod vodstvom mentora vjeroučitelja Ivice Lalića. Cijeli projekt ''Zelena čistka'' organizirala je glavna koordinatorica projekta učiteljica Kristina Virovac Đurić.  

Pročitano 832 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 25 Travanj 2016 11:06

 

Raspored zvona


raspored

Autobusne linije

Prijevoz novi 1