Ponedjeljak, 05 Rujan 2016 17:53

Prvi dan prvaša Istaknuto

Napisao/la vanesa
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

 

Prvi dan škole bio je obilježen svečanim dočecima prvaša u matičnoj i područnim školama. Ravnateljica je obišla sve područne škole i darivala nove učenike slatkišima i lijepom riječju.

U 8:30 dočekano je osam prvaša u Područnoj školi Brestača kojima će učiteljica biti Emili Jurjević.

U 9:00 sati počelo je školovanje osam malenih prvaša iz Starog Grabovca. Njihova učiteljica bit će Danijela Prgomet, a stariji učenici dočekali su ih veselom pjesmom i raizgranim plesom.

Najmlađi učenici Područne škole Bročice došli su u 9:30 sati. Pjesmom su ih dočekali učenici starijih razreda ove područne škole i njihova učiteljica Kristina Kramarić. Ove godine u Područnu školu Bročice upisano je 13 prvaša.

Učenici četvrtih razreda uljepšali su prve trenutke boravka u školi prvašima u matičnoj školi zanimljivim programom, a njih 66-ero pozdravili su ravnateljica Antonija Mirosavljević, gradonačelnik Vlado Klasan i dožupan Sisačko-moslavačke županije Marin Piletić, župan Sisačko-moslavačke županije Ivo Žinić i saborski zastupnik Goran Marić. Zaželjeli su im puno uspjeha, znanja i prijatelja. Potom su učiteljice pozvale svoje učenike u razrede te je u veselju i sa slatkišima nastavljen je prvi radni dan malenih prvaša. Ove godine učiteljice prvih razreda u matičnoj školi su Ksenija Lekić, Neda Subotić i Blanka Maričić, a učiteljica u produženom boravku bit će Marijana Carić.

Svim prvašima školske godine 2016./2017. želimo sretan početak njihovog školovanja!

 

Pročitano 5234 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 05 Rujan 2016 19:04

 

Raspored zvona


raspored

Autobusne linije

Prijevoz novi 1